top of page

INFORMATIE 

WANNEER EN HOE LAAT IS HET FESTIVAL?

zaterdag 7 september 2024 | 14:00 - 00:00

zondag 8 september 2024 | 14:00 - 21:00 

WAAR IS HET FESTIVAL?

Lycklamapark, Hoofdstraat 80 in Beetsterzwaag.

HOE KOM IK ER?

Met de auto, fiets of openbaar vervoer. Het parkeren van de auto kan op de vele parkeerplaatsen verspreid door het dorp. Dit staat aangegeven met bordjes. De fiets kun je voorin het Lycklamapark parkeren. Ga je liever met de bus? Er rijdt in het weekend ieder uur een bus vanuit Drachten en Heerenveen (Arriva lijn 20) met een halte direct naast de ingang van ons festivalterrein aan de Hoofdstraat.

WAT KOST HET FESTIVAL?

Bourgondisch Beetsterzwaag is een gratis toegankelijk festival. Wel koop je, wanneer je iets wilt drinken, eenmalig een recyclebaar festivalglas voor één munt (€ 3,00). Hiermee kunnen we een deel van de kosten van het festival betalen. Eten en drinken betaal je met onze festivalmunt de ‘Braspenning.’ De muntjes kun je kopen bij één van onze kassa’s en kent een waarde van € 3,00. Je kunt ook met halve munten betalen, die zijn € 1,50 waard. Steeds als je wat wilt drinken, lever je je glas in bij de bar en krijg je een schoon en gevuld glas terug. Na afloop mag je de beker houden of (kosteloos) inleveren bij de uitgang. Zo houden we het park schoon!

ZIJN ER OOK HUISREGELS

We willen graag dat het leuk en gezellig is voor iedereen. Hou je daarom aan de volgende huisregels:

  • Er wordt geen alcohol geschonken onder de 18 jaar

  • Het meenemen en nuttigen van eigen drank is niet toegestaan

  • Het gebruik en/of de verkoop van drugs zijn ten strengste verboden

  • Bij vervelend of gewelddadig gedrag word je van het festivalterrein verwijderd.

De organisatie is niet aansprakelijk voor schade aan- of verlies van persoonlijke eigendommen of lichamelijk letsel van enige aard.

IS BOURGONDISCH BEETSTERZWAAG EEN DUURZAAM FESTIVAL?

Jazeker! Wij genieten van het leven en dat willen we graag zo houden. Ook voor volgende generaties. Daarom gaan we zorgvuldig om met onze omgeving door glazen te recyclen. Onze foodtrucks en leveranciers gebruiken afbreekbare disposables, zoals bordjes, schaaltjes, kommetjes, servetten en eetgerei. Ook werken zij zoveel mogelijk met eerlijke biologische producten en streekproducten. Gooi jij netjes het afval in de bak? Dan dragen we samen een steentje bij aan een beter milieu.

WIE ORGANISEERT HET FESTIVAL?

Het festival wordt georganiseerd door de Stichting Bourgondisch Beetsterzwaag, bestaande uit 6 enthousiaste bestuursleden en organisators. Dit doen we samen met een aantal (gemeentelijke) instanties, plaatselijke ondernemers, partners, sponsoren en niet te vergeten een hoop enthousiaste vrijwilligers. 

bottom of page