• Header kinderactiviteiten

Voor de kids

Bourgondisch Beetsterzwaag kent ook tijdens de vierde editie een uitgebreid kinderprogramma. Er is een speciale kinderbar maar onze jonge gasten konden ook hun energie kwijt bij speciaal voor hen geschikte activiteiten:

Slurpie’s Kinderbar

Heb je lekkere trek of juist enorme dorst? Zin in popcorn of een suikerspin? Koop dan met je eigen stempelkaart iets bij de bar van Slurpie!

Kleefkunst

De mooiste kunstwerken maak je op de gezellige stand van Kleefkunst. Met een zelf te kiezen patroon en heel veel verschillende kleuren zand, maak je een schilderij om in te lijsten!

Draaimolen en Rodeo Dolfijn

Rondjes draaien op een paard of in een auto. Welk kind wil dat nu niet? En als je wat stoerder bent, dan probeer je natuurlijk de Rodeo Dolfijn te verslaan.

Schmink

Wat wil je worden? Een gevaarlijke tijger? Een vladderende vlinder? Of wil je spookachtig je ouders laten schrikken? Onze schminkers toveren je met veel plezier om in wie je wilt zijn.

Springkussen

Lekker springen, gillen en ravotten op ons grote springkussen

Ballenbak en Klimtoestel

In een grote wagen kun je lekker spartelen in de ballenbak of heerlijk klimmen en klauteren.

 

Nieuws

  • Line-Up 2018 bekend!

    De muzikale Line-Up en de Food Line-Up voor komende editie zijn bekend. Ze zi...

    Lees meer
  • Aftermovie 2017

    Het beste medicijn tegen heimwee is de volgende editie van Bourgondisch Beetsterzwaag. Het een na beste medicijn is de aftermovie

    Lees meer
Meer nieuws