• Standaard

Lokale smaakmakers

Bistro Nijeholt

De keukenbrigade van landgoed Lauswolt kookt voor het met een Michelin-ster bekroonde restaurant De Heeren van Harinxma en de met een Bib Gourmand bekroonde bistro Nijeholt. Op het festival serveren ze een [h]eerlijke burger van vlees van de Sweachster Angus op een knapperig broodje. 

Het Spijshuys

Na het succes van vorig jaar wilden ze Bourgondisch Beetsterzwaag dit jaar besllist niet overslaan: Het Spijshuys uit Boornbergum. Deze Fries-Zwitserse combinatie uit Boornbergum is door Michelin onderscheiden met een Bib Gourmand. Bij ons in het park maken ze voor jullie een gerecht met pulled-pork van het Fiberne vakren. Om van te watertanden!

Thomas-Kookt

Hole in One! In de bossen van Beetsterzwaag ligt de hoog gewaardeerde golfbaan van Golf- en Countryclub Lauswolt. Het clubhuis ‘Ons Restaurant’ kan daar uiteraard niet bij achterblijven en biedt voor de golfers gelegenheid om de ronde voor te beschouwen of te evalueren met gerechten en drankjes van uitstekende kwaliteit. Thom-Gabie zwaait de scepter in het clubhuis. Tijdens Bourgondisch laat hij jullie proeven van de Ofyr met saté en smeuïge zalm. 

Prins Heerlijck | Het Witte Huis

Deze twee lokale smaakmakers hebben de handen ineen geslagen. Samen serveren ze het Bourgondisch plankje met een lekkere verscheidenheid aan hartigheid? Heerlijk bij een wijntje en lekker om uit te delen. 

 

 

Nieuws

  • Data 2019 bekend!

    Vlot na de editie 2018 hebben we de data geprikt en vastgelegd voor 2019 - 7...

    Lees meer
  • Line-Up 2018 bekend!

    De muzikale Line-Up en de Food Line-Up voor komende editie zijn bekend. Ze zi...

    Lees meer
Meer nieuws