• Standaard

Bruisende barren

La Provence Wijnbar

Op de Kaden in Drachten runt Kees Vermeulen al jaren zijn prachtige wijn -en delicatessewinkel. Naar Bourgondisch Beetsterzwaag neemt hij een mooie selectie van zijn lekkerste wijnen mee. Laat je bij hem adviseren en combineer zijn wijnen met de heerlijkste happen welke de foodtrucks op het park bieden. Bubbelen? Natuurlijk neemt Kees ook wat sprankelends mee.

Maallust

Onmisbaar op ons festival. Deze brouwerij, gevestigd in de vroegere graanmaalderij van gevangenisdorp Veenhuizen, wint nationaal en internationaal vele prijzen voor hun bijzondere en eerlijke bieren. Bij ons kun je ook dit jaar weer proeven waarom. Wat dacht je van het frisse Weizen 'de Kolonist' of een klassiek Blond bier 'de Weldoener'?

Twee Centrale Barren

Middelpunt van het festival met de frisse Kornuit van Grolsch op tap en een selectie goede huiswijnen in de kleuren rood, wit en rosé. Ook voor de niet alcoholische frisdranken kan je bij onze centrale barren terecht.

Slurpie’s Kinderbar

Onze jonge gasten krijgen ook dit jaar weer een heuse eigen bar. Met hun eigen stempelkaart mogen ze zelf eten en drinken halen bij de Slurpie’s Kinderbar, die grenst aan het terrein met kinderactiviteiten. Slurpie verkoopt limonade en fruit, maar ook andere heerlijkheden!

Nieuws

  • Data 2019 bekend!

    Vlot na de editie 2018 hebben we de data geprikt en vastgelegd voor 2019 - 7...

    Lees meer
  • Line-Up 2018 bekend!

    De muzikale Line-Up en de Food Line-Up voor komende editie zijn bekend. Ze zi...

    Lees meer
Meer nieuws